Rozšíření interaktivní mapy toků  o prameny a nádrže1 min čtení

Rozšíření interaktivní mapy toků o prameny a nádrže1 min čtení

Naše nedávná unikátní aplikace na poznávání řek s režimem učení a testování u vás měla velký úspěch, proto jsme se rozhodli rozšířit tuto aplikaci o další mapy a to interaktivní mapu pramenů řek ČR a interaktivní mapu s téměř 10 tisíci vodními nádržemi.

O aplikaci jsme psali již dříve, nyní jsme interaktivní zobrazení řek rozšířili o unikátní mapu pramenů řek v České republice a také o mapu vodních nádrží, která čítá přes 9500 objektů, u kterých si můžete zobrazit název a plochu. Je také možné filtrovat podle plochy nádrží.

Odkazy na mapu nádrží a mapu pramenů najdete v základním menu aplikace (odkaz na aplikaci je také v horním hlavním menu blogu v sekci Hydrologie):

https://www.chmibrno.org/rivers/

Náhledy:

vedoucí oddělení kvality ovzduší

Rád si hraji s daty, tvořím webové aplikace a hledám cesty, jak věci někam posunout. Na ČHMÚ pracuji na pozici vedoucího oddělení kvality ovzduší, vytvořil jsem a spravuji tento blog, jsem administrátorem Facebook, Instagram a Twitter účtu ČHMÚ, jsem členem skupiny mobilní aplikace ČHMÚ a mám na starost anglickou větev našeho Facebook účtu. Podílím se na projektech napříč různými odděleními ČHMÚ a jsem project manager kontroly dat Evropské databáze emisí na čemž spolupracuji s Evropskou agenturou pro životní prostředí v Kodani.

Na ČHMÚ pracuji od roku 2014, práce mě moc baví a to nejen díky náplni, ale i skvělým kolegyním a kolegům.

Jsem také autorem nejpoužívanější šablony stránek pro uživatele meteostanic, používané ve více než 65 zemích ve více než 30 jazycích.

Sdílet

Napsat komentář