Provoz během pandemie1 min čtení

Provoz během pandemie1 min čtení

Současná opatření vlády za účelem minimalizace rizika šíření nákazy viru SARS-CoV-2 se samozřejmě dotkla všech našich pracovníků. Zítra jsme Vás původně chtěli všechny pozvat na den otevřených dveří, což samozřejmě za současných okolností nelze. Místo toho jsme zde však vybudovali menší botanickou zahradu 🙂

Klíčové je za současné situace zajistit provoz našich klíčových činností. Tam kde to šlo jsme zavedli home office, terénní pracovníci jezdí odděleně, připravili jsme “krizový plán”, který počítá s různými možnými scénáři. Počet pracovníků, kteří jsou fyzicky na pobočce je minimální a samozřejmě nosíme roušky, jak konec konců ukazuje i fotka. Na té vidíte nejen Ivku, vedoucí hydrologie, v roušce, ale také současnou podobu naší malé zasedací místnosti, ve které sice běžně probíhají porady vedení a další jednání, ale v tuto chvíli jsme ji přetransformovali na dočasný skleník.

Doufáme, že zase brzy vše zaběhne do normálních kolejí a to s co možná nejmenšími následky zdravotními i ekonomickými a že se s Vámi setkáme na dni otevřených dveří, který jsme museli odložit.

 

vedoucí oddělení kvality ovzduší

Rád si hraji s daty, tvořím webové aplikace a hledám cesty, jak věci někam posunout. Na ČHMÚ pracuji na pozici vedoucího oddělení kvality ovzduší, vytvořil jsem a spravuji tento blog, jsem administrátorem Facebook, Instagram a Twitter účtu ČHMÚ, jsem členem skupiny mobilní aplikace ČHMÚ a mám na starost anglickou větev našeho Facebook účtu. Podílím se na projektech napříč různými odděleními ČHMÚ a jsem project manager kontroly dat Evropské databáze emisí na čemž spolupracuji s Evropskou agenturou pro životní prostředí v Kodani.

Na ČHMÚ pracuji od roku 2014, práce mě moc baví a to nejen díky náplni, ale i skvělým kolegyním a kolegům.

Jsem také autorem nejpoužívanější šablony stránek pro uživatele meteostanic, používané ve více než 65 zemích ve více než 30 jazycích.

Sdílet

Napsat komentář