Den otevřených dveří 2023 na ČHMÚ1 min čtení

Den otevřených dveří 2023 na ČHMÚ1 min čtení

Dovolujeme si vás pozvat na další ročník Dne otevřených dveří na ČHMÚ. V Brně jsme si pro vás nachystali bohatý program jak pro děti, tak pro dospělé.

Hlavním tématem letošního dne jsou oblaky. 

V rámci dne otevřených dveří se vám představí všechna oddělení (meteorologie a klimatologie, hydrologie, kvalita ovzduší, regionální předpovědní pracoviště a oddělení monitoringu pevných matric). K dispozici budou pracovníci jednotlivých oddělení, představíme vám měřicí techniku, různé zajímavosti.

Pro děti je připravena úniková hra se sbíráním kódů, možnost vyzkoušet si práci moderátora počasí v televizi atd.

Přijďte se podívat v sobotu 25. 3. 2023 od 9 do 14 hodin na Kroftové 43 v Brně-Žabovřeskách.

vedoucí oddělení kvality ovzduší

Rád si hraji s daty, tvořím webové aplikace a hledám cesty, jak věci někam posunout. Na ČHMÚ pracuji na pozici vedoucího oddělení kvality ovzduší, vytvořil jsem a spravuji tento blog, jsem administrátorem Facebook, Instagram a Twitter účtu ČHMÚ, jsem členem skupiny mobilní aplikace ČHMÚ a mám na starost anglickou větev našeho Facebook účtu. Podílím se na projektech napříč různými odděleními ČHMÚ a jsem project manager kontroly dat Evropské databáze emisí na čemž spolupracuji s Evropskou agenturou pro životní prostředí v Kodani.

Na ČHMÚ pracuji od roku 2014, práce mě moc baví a to nejen díky náplni, ale i skvělým kolegyním a kolegům.

Jsem také autorem nejpoužívanější šablony stránek pro uživatele meteostanic, používané ve více než 65 zemích ve více než 30 jazycích.

Sdílet

Napsat komentář